Η RED παρουσιάζει τον αισθητήρα Monstro 8K VV που έχει 17+ stops δυναμικό εύρος


Η RED παρουσιάζει τον αισθητήρα Monstro 8K VV που έχει 17+ stops δυναμικό εύρος

H RED, πασίγνωστη για κινηματογραφικές της κάμερες, ανακοίνωσε τη νέα RED WEAPON 8K VV, με τον νέο αισθητήρα Monstro.

Ο Monstro είναι αισθητήρας Full Frame, μεγέθους 40.96 mm x 21.60 mm (Diagonal: 46.31 mm), με ανάλυση 8192 × 4320 και το εντυπωσιακό δυναμικό εύρος των 17+ stops.

Καταγράφει video σε ανάλυση 8K στα 60fps και φωτογραφίες στα 35.4 megapixels. Γράφει ταυτόχρονα σε φορμά REDCODE RAW και Apple ProRes ή Avid DNxHD/HR, με ταχύτητα δεδομένων 300MB/δευτ.

Φυσικά, πιστή στην πολιτική της, η RED επιτρέπει στους κατόχους των καμερών της να αναβαθμίσουν τον αισθητήρα με τον νέο στην τιμή των 29.500 δολαρίων.

Η RED WEAPON 8K VV με τον νέο αισθητήρα κοστίζει 79.500 δολάρια και θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του 2018.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!