Πόλεμος RED και Sony με την RED να απαιτεί την καταστροφή των F65, F55 και F5


Πόλεμος RED και Sony με την RED να απαιτεί την καταστροφή των F65, F55 και F5

Άλλος ένας πόλεμος ξέσπασε σχετικά με την παραβίαση πατεντών μίας εταιρείας από άλλη.  Αυτή την φορά η εταιρεία κατασκευής της εκπληκτικής RED EPIC, η αμερικανική RED, σέρνει στα δικαστήρια την Sony σχετικά με παραβίαση πατεντών που όπως υποστηρίζει υπάρχουν στις νέες επαγγελματικές videocameras F65, F55 και F5.  Οι νέες videocameras της σειράς Cine έχουν παρουσιάσει εκπληκτικά δείγματα ποιότητας και η τιμή τους είναι σχετικά χαμηλή. 

Το τρελό στην όλη υπόθεση είναι ότι η RED εκτός των άλλων απαιτεί το σταμάτημα της πώλησης των τριών μηχανών και την καταστροφή (χρησιμοποίησε στην πραγματικότητα την πρόταση have them destroyed) όσων τεμαχίων έχουν παραχθεί.

Η απάντηση από την Sony ήρθε μετά περίπου δύο εβδομάδες.  Η ιαπωνική εταιρεία αρνείται την ορθότητα των ισχυρισμών της RED περί παραβίασης πατεντών και τονίζει ότι θα υπερασπιστεί τους μηχανικούς της στο δικαστήριο και θα τους δικαιώσει.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την εξέλιξη της υπόθεσης στα δικαστήρια.

via SonyAlphaRumors

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

RED RED Epic sonyalpharumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    πόσες ακόμη θυσίες, στο βωμό του (βρώμικου) χρήματος;

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!