Red Weapon, νέο σώμα το οποίο σύντομα θα παίρνει αισθητήρα 8K


Red Weapon, νέο σώμα το οποίο σύντομα θα παίρνει αισθητήρα 8K

Συνδυάζοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά των EPIC και SCARLET, η Red Weapon είναι παραμετροποιήσιμη, ώστε ο χρήστης να μπορεί να την χρησιμοποιήσει με βάση τις ανάγκες του, ενώ oι κινηματογραφιστές που έχουν ήδη παλαιότερο εξοπλισμό της εταιρείας μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν.

H Red Weapon θα βγει σε δύο εκδόσεις, μία από κράμα μαγνησίου και μία από ανθρακονήματα.

Ο αισθητήρας 8K που θα είναι διαθέσιμος μέσα στο 2015 θα έχει διαστάσεις 40.96 x 21.6 χιλιοστά και θα δημιουργεί videos 1.896:1 8K (8192 x 4320 pixels) μέχρι 60fps ή 2.40:1 μέχρι 75fps.

Η τιμή της Red Weapon κατά το NAB Show 2015 θα είναι στα 10.000 δολάρια, ενώ μετά το NAB Show 2015 η τιμή θα πάει στα 20.000 δολάρια. Μάλιστα όσοι παραγγείλουν την κάμερα με τον 8K αισθητήρα θα παραλάβουν μέχρι την κυκλοφορία του τον 6K αισθητήρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!