Reflecta X7, νέο film scanner στα 14 megapixels


Reflecta X7, νέο film scanner στα 14 megapixels

Η Kenro παρουσίασε το νέο της film scanner, Reflecta X7, με ανάλυση 14 megapixels στα 3200 dpi και χρόνο σκαναρίσματος τα δύο δευτερόλεπτα. Το Reflecta X7 σας δίνει τη δυνατότητα να σκανάρετε φιλμ 35mm, 110mm, 126mm και slides 5x5mm.
Το X7 έχει οθόνη LCD 2.4″, και δυνατότητα διόρθωσης της φωτεινότητας. Λειτουργεί εκτός των άλλων με μπαταρία λιθίου, η οποία δίνει αυτονομία 2.5 ωρών και 2.000 σκαναρίσματων, ενώ δέχεται κάρτες SD-SDHC για να μπορεί να λειτουργήσει εντελώς ανεξάρτητα από Η/Υ. Το νέο scanner της Reflecta έχει υποδοχή USB για σύνδεση σε Η/Υ και ειδική υποδοχή για σύνδεση σε τηλεόραση.
Στο πακέτο του Reflecta X7 παρέχεται πλαίσιο για slides με πάχος μέχρι 3.2 χιλιοστά (τρία καρέ), πλαίσιο για φιλμ 35mm (έξι καρέ), πλαίσιο για φιλμ 110mm (οκτώ καρέ) και πλαίσιο για φιλμ 126mm (επτά καρέ).
Η τιμή του Reflecta X7 είναι 136.80£. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να μεταβείτε στην ιστοσελίδα της Kenro.

Reflecta X7 scanner

Reflecta X7 scanner

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!