Νέο scanner Reflecta X8 για αρνητικά φωτογραφιών και slides


Νέο scanner Reflecta X8 για αρνητικά φωτογραφιών και slides

To Reflecta X8 διαθέτει CMOS αισθητήρα ανάλυσης 5 megapixels (1800 dpi, βάθος χρώματος 24bit) και πωλείται μαζί με το λογισμικό ArcSoft MediaImpression. Στο κουτί του υπάρχει ένας κρατητής για 3 slides (5×5 εκατοστά) και ένας κρατητής για 6 καρέ από αρνητικά φιλμ 35mm. Το σκανάρισμα γίνεται εύκολα με το ειδικό κουμπί και η ταχύτητα σκαναρίσματος “πιάνει” τα 2 δευτερόλεπτα.

Το Reflecta X8 μπορεί να λειτουργήσει μέσω USB με Η/Υ, Windows και Mac. Ζυγίζει 450 γραμμάρια και αναμένεται να είναι διαθέσιμο τον Μάιο στην τιμή των 70 ευρώ.

Μπορείτε να δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εδώ και να το αγοράσετε από εδώ.

Reflecta X8

Reflecta X8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Reflecta
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    πάντως απο την Reflecta απο θέμα support, δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος… εψαχνα να βρω drivers για το X1, δεν τους έχουν στο site, ζήτησα να πληρώσω να μου τους στειλουν με email γιατι χρειάζομαι, μου λένε δεν τους έχουν. τελικά μια συσκευή που την πήρα 80€ μου έμεινε άχρηστη γιατι απο support τίποτα! θα ξανασκεφτώ να αγοράσω ξανά συσκευή τους

    • #
      1

      πολύ σημαντικό το after sales και ευχαριστούμε που μοιράστηκες την εμπειρία σου Χρήστο. Οι εταιρείες πρέπει να κοιτάνε πιο πολύ να υποστηρίζουν τα προιόντα τους και μετά τις πωλήσεις, γιατί το πρώτο θα φέρει το δεύτερο.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!