Η Hasselblad ανακοίνωσε την υπηρεσία “Rent a Hasselblad”


Η Hasselblad ανακοίνωσε την υπηρεσία “Rent a Hasselblad”

Το άπιαστο όνειρο για πολλούς φωτογράφους να δουλέψουν με μία πανάκριβη Hasselblad προσπαθεί να πραγματοποιήσει η σουηδική εταιρεία.

Για να το κάνει αυτό ανακοίνωσε τη νέα παγκόσμια υπηρεσία ενοικίασης με τον τίτλο “Rent a Hasselblad”.

Όπως καταλάβατε οι φωτογράφοι θα μπορούν να νοικιάσουν Hasselblad μηχανές και φακούς και να τα χρησιμοποιούν για την χρονική περίοδο που τα χρειάζονται.

Προς το παρόν η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε Αυστραλία, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Χονκ Κονγκ, Ισπανία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο και Η.Π.Α. και σε 33 συνολικά σημεία. Φυσικά ο σχεδιασμός της εταιρείας είναι να αυξήσει τα σημεία εξυπηρέτησης και τις χώρες που θα είναι διαθέσιμα.

Οι φωτογράφοι για την ώρα μπορούν να νοικιάσουν την mirrorless μηχανή μεσαίου φορμά Hasselblad X1D-50C και τους φακούς XCD 3,2/90MM και XCD 3,5/45MM. Η ενοικίαση της μηχανής είναι στα 84 ευρώ την ημέρα και των φακών ποικίλει από 20 ευρώ και πάνω ανά ημέρα.

Μπορείτε να δείτε τη νέα υπηρεσία και γιατί όχι να νοικιάσετε τον συνδυασμό μηχανής – φακού που χρειάζεστε, εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Hasselblad

Πηγή:

Hasselblad
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!