To Reuters αποκλείστηκε από την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων


To Reuters αποκλείστηκε από την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Σε γκάφα φαίνεται να υπέπεσε το γνωστό πρακτορείο Reuters σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Την Κυριακή που μας πέρασε το πρακτορείο δημοσίευσε μερικές εικόνες από την πρόβα της τελετής έναρξης των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν στην Νότιο Κορέα και το Ολυμπιακό στάδιο της Πιόνγκτσανγκ.

Συγκεκριμένα δημοσιεύτηκαν μερικές φωτογραφίες από το άναμα του βωμού, φωτογραφίες τις οποίες το πρακτορείο απέσυρε άμεσα λόγω της έντονης ενόχλησης της Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων (International Olympic Committee, IOC) και της διοργανώτριας επιτροπής της Νοτίου Κορέας.

Οι πρόβες των τελετών έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων είναι πολύ ιδιαίτερες και συνήθως υπάρχει εμπάργκο στη δημοσίευση εικόνων και πληροφοριών σχετικά με το τι θα δουν οι θεατές κατά τη διάρκεια τους.

Αποτέλεσμα των πράξεων του Reuters είναι να αποκλειστούν τα μέλη του πρακτορείου από την κάλυψη της έναρξης των συγκεκριμένων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ για τον φωτογράφο που έδωσε τις φωτογραφίες προς δημοσίευση είχαμε την άρση της δημοσιογραφικής του διαπίστευσης για την κάλυψη των αγώνων.

Οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες της Νοτίου Κορέας ξεκινούν στις 9 Φεβρουαρίου στην κομητεία της Πιόνγκτσανγκ, στη Νότιο Κορέα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Reuters

Πηγή:

Dailymail
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!