Το Reuters σταματάει να καλύπτει τα αθλητικά γεγονότα στη Βόρειο Αμερική


Το Reuters σταματάει να καλύπτει τα αθλητικά γεγονότα στη Βόρειο Αμερική

Μεγάλες αλλαγές στο Reuters. Οι φωτογράφοι του διάσημου πρακτορείου που καλύπτουν αθλητικά γεγονότα στη Βόρειο Αμερική, ειδοποιήθηκαν ότι πλέον οι υπηρεσίες τους δεν χρειάζονται. Το Reuters ήρθε σε συμφωνία με το πρακτορείο USA Today Sports Images και πλέον το φωτογραφικό υλικό που είναι αναγκαίο θα αντλείται από εκεί. Οι φωτογράφοι που έχουν συμβόλαιο με το Reuters και κάλυπταν τα National Football League, Major League Baseball, National Hockey League και National Basketball Association όπως και κολεγιακά αθλήματα, θα σταματήσουν να παρέχουν το πρακτορείο με φωτογραφίες από τα γεγονότα αυτά, με ισχύ της απόφασης από τις 15 Σεπτεμβρίου. Οι φωτογράφοι αυτοί θα αναλάβουν άλλο πόστο, ενώ θα μπορούν να καλύπτουν φωτογραφικά γεγονότα εκτός της Βορείου Αμερικής.
To Reuters προχωράει σε αυτή τη κίνηση με σκοπό να επενδύσει περισσότερους πόρους στην κάλυψη ειδήσεων και γεγονότων μη αθλητικού περιεχομένου. Περίπου 30 με 50 φωτογράφοι θα επηρεαστούν από την συγκεκριμένη απόφαση και ελπίζουμε να μην υπάρχουν και άλλοι φωτογράφοι που θα μείνουν χωρίς δουλειά, όπως οι φωτογράφοι των Southern Community Newspapers Inc. και των Sun-Times του Σικάγο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

NPPA
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!