Revl Arc, η πρώτη 4K action camera με σταθεροποιητή


Revl Arc, η πρώτη 4K action camera με σταθεροποιητή

H Revl Arc, η οποία είναι αδιάβροχη μέχρι τρία μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού, διαθέτει τεχνολογία Υβριδικής Σταθεροποίησης, η οποία συνδυάζει την ύπαρξη ψηφιακού σταθεροποιητή με την ύπαρξη μηχανικής σταθεροποίησης.

Εκτός του ότι καταγράφει 4K video στα 30fps και φωτογραφίες 12 megapixels, η νέα action camera καταγράφει και δεδομένα σχετικά με την δραστηριότητα στην οποία χρησιμοποιείται, όπως την επιτάχυνση και την ταχύτητα, την ατμοσφαιρική πίεση ή όταν συνδεθεί με εξωτερικούς αισθητήρες δεδομένα GPS ή τον ρυθμό των χτύπων της καρδιάς.

Επιπλέον διαθέτει ειδική τεχνολογία για να μαρκάρει τις πιο σημαντικές στιγμές σε ένα video, κάτι που βοηθάει πολύ όταν έρθει η ώρα να γίνει το μοντάζ.

Εκτός των παραπάνω η Revl Arc μπορεί να συνδεθεί μέσω WiFi με iOS συσκευές (ανάμεσα τους και με το iWatch) προσφέροντας προεπισκόπηση της λήψης, Live Stream, ενώ φυσικά υπάρχει και δυνατότητα για κοινοποίηση των videos στα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα. Ακόμα δέχεται κάρτες μνήμης SD μέχρι 128GB, έχει μπαταρία λιθίου 1100mAh με αυτονομία 90 λεπτών (με απενεργοποιημένο το WiFi) και έχει Bluetooth.

Η Revl Arc προσπαθεί να λάβει χρηματοδότηση μέσω της πλατφόρμας Indiegogo και αν τα καταφέρει θα είναι διαθέσιμη από τον Δεκέμβριο του 2016 στην τιμή των 499 δολαρίων (μπορείτε να την προ-παραγγείλετε στα 349 δολλάρια, εδώ).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!