Συνεργασία Google και Ricoh με επίκεντρο την Ricoh Theta


Συνεργασία Google και Ricoh με επίκεντρο την Ricoh Theta

Η Ricoh ανακοίνωσε την αναβάθμιση της εφαρμογής RICOH THETA (για Android,iOS,PC και Mac), της ειδικής εφαρμογής για την Ricoh Theta, η οποία έχει δυνατότητα καταγραφής φωτογραφίας 360 μοιρών με μία λήψη.

Η αναβάθμιση επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν τις εικόνες 360 μοιρών που δημιουργούν στα Google Maps (μόνο για την Android έκδοση) και Google+ (μόνο για τις Android και iOS εκδόσεις). Για την αναβάθμιση της εφαρμογής η Ricoh συνεργάστηκε στενά με τη Google, ενώ στην αναβάθμιση για PC και Mac είναι δυνατή η μετατροπή των εικόνων στο πρότυπο Photo Sphere XMP για πανοραμικές εικόνες της Google.

Η εφαρμογή RICOH THETA για Android αναβαθμίστηκε στην έκδοση 1.2.0, για iOS στην έκδοση 1.5.0 και για PC/Mac στην έκδοση 1.5.0.

Μπορείτε να βρείτε τις νέες εκδόσεις της εφαρμογής εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Ricoh
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!