Keenai: Η νέα Cloud υπηρεσία της Ricoh με απεριόριστο χώρο για φωτογραφίες και videos


Keenai: Η νέα Cloud υπηρεσία της Ricoh με απεριόριστο χώρο για φωτογραφίες και videos

Η Ricoh ανακοίνωσε μία νέα υπηρεσία cloud για αποθήκευση φωτογραφιών και videos online με την ονομασία Keenai.

Στη Keenai οι φωτογράφοι μπορούν να ανεβάζουν φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση (και RAW αρχεία) και videos (μέχρι 300 το μήνα με διάρκεια μέχρι 15 λεπτά) και να συγχρονίσουν το υλικό τους στις συσκευές που θέλουν (Η/Υ, Android, iOS).

Κατά την οργάνωση του υλικού ο φωτογράφος μπορεί να δημιουργήσει τα album που θέλει, να βλέπει τα EXIF στοιχεία και χάρη στο έξυπνο tagging και την ειδική τεχνολογία αναγνώρισης εικόνας να βρίσκει τις φωτογραφίες που θέλει γρήγορα και εύκολα.

Φυσικά μπορεί να μοιράζεται το υλικό του (ακόμα και εικόνες 360 μοιρών) με τους φίλους και την οικογένεια του.

Κάθε λογαριασμός έχει απεριόριστο χώρο και η τιμή της υπηρεσίας κοστίζει 4.99 δολάρια/μήνα ή 50 δολάρια το χρόνο.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τη νέα υπηρεσία δωρεάν για 30 ημέρες, εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Cloud Services Keenai Ricoh
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!