Ricoh: διαγωνισμός φωτογραφίας στην Ελλάδα με έπαθλα 3 DSLR της Pentax


Ricoh: διαγωνισμός φωτογραφίας στην Ελλάδα με έπαθλα 3 DSLR της Pentax

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας της Ricoh διοργανώνεται (δυστυχώς) στο Facebook και επιπλέον οι νικητές θα καθοριστούν από τα likes που θα αποσπάσει η κάθε φωτογραφία και όχι από κριτική επιτροπή (κάτι που έχει ήδη σχολιαστεί αρνητικά από πολλούς φωτογράφους).

Δεν παύει πάντως να είναι μία πολύ ωραία κίνηση, ειδικά το δύσκολο διάστημα που διανύουμε.

Tα έπαθλα που θα δοθούν στους τρεις πρώτους είναι:
– ο νικητής θα λάβει μία Pentax K-50 με τον φακό 18-55mm
– ο δεύτερος και τρίτος από μία Pentax K-S1 με τον φακό 18-55mm

Μπορείτε να ανεβάσετε την δική σας εικόνα ή να ψηφίσετε για τον νικητή εδώ, μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου 2016 (θα βρείτε τους όρους του διαγωνισμού ένα βήμα πριν στείλετε την εικόνα σας).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Competitions Ricoh
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK? ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ LIKE. ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  • #
    1

    Απλά απαράδεκτό! Δηλαδή όποιος έχει πιο πολλούς φίλους στο fecebook θα πάρει και το βραβείο;

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!