Διαγωνισμός Spherical Report 360 από τη Ricoh


Διαγωνισμός Spherical Report 360 από τη Ricoh

Στηρίζεται στην αποκλειστική χρήση της κάμερας Ricoh Theta, η οποία δημιουργεί “σφαιρικές φωτογραφίες”, αφού καταγράφει όλο το περιβάλλον του φωτογράφου.

Ο διαγωνισμός φιλοδοξεί να δώσει μια νέα διάσταση στον κόσμο του φωτορεπορτάζ, μια διάσταση που θα καλύπτει πλέον 360°. Όσοι επιλεγούν για να πάρουν μέρος θα εφοδιαστούν δωρεάν με 360 κάμερες Ricoh Theta με τις οποίες θα δημιουργήσουν τις εικόνες που θα υποβάλλουν στο διαγωνισμό. Από την 1η Μαΐου θα έχουν την ευκαιρία να καταγράφουν τα γεγονότα της καθημερινότητας τους και να ανεβάζουν τις φωτογραφίες στο site του SR360. Κάθε μήνα θα επιλέγεται και ένας Most Valuable Photographer (MVP). Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 30 Αυγούστου και η κριτική επιτροπή θα επιλέξει έναν μεγάλο νικητή (Grand Prize winner) και 2 ακόμα (Gold Prize winners). Οι κάμερες θα αποσταλούν αποκλειστικά σε κατοίκους των ΗΠΑ ενώ όσοι από τους συμμετέχοντες ανεβάζουν μία εικόνα για κάθε μήνα διάρκειας του διαγωνισμού, θα κρατήσουν την κάμερα μετά τη λήξη του.

Φυσικά στο διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος και όσοι είναι ήδη κάτοχοι της κάμερας Ricoh Theta, σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται, υποβάλλοντας τις εικόνες τους αντίστοιχα.

Οι νικητές θα κερδίσουν:
– ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού μια PENTAX K-3 μαζί με το 18-135WR kit
– οι δύο Gold Prize νικητές από μία RICOH GR Limited Edition
– οι 4 Most Valuable Photographer (MVP) θα κερδίσουν από ένα ρολόι RICOH Commander
Οι 3 πρώτοι νικητές θα παραλάβουν τα βραβεία τους στην τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελες το Σεπτέμβριο του 2014.

Διαβάστε τους όρους συμμετοχής και δηλώστε συμμετοχή on line μέχρι τις 10 Απριλίου.

Δείτε πώς δουλεύει η κάμερα RICOH THETA στην πράξη:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Competitions Ricoh

Πηγή:

CNN
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!