ROAM-e, αυτό είναι το selfie drone που θα σας εντυπωσιάσει


ROAM-e, αυτό είναι το selfie drone που θα σας εντυπωσιάσει

H μανία των drones καλά κρατεί, αν και με την νέα νομοθεσία που αναμένουμε σύντομα, η νόμιμη χρήση τους θα έχει πολλούς περιορισμούς.

Παρόλα αυτά φαίνεται ότι ένα νέο υπο-είδος drone μπορεί να εξαπλωθεί. Μιλάμε για τα μικρά ιπτάμενα drone τα οποία δεν εμπίπτουν στην νομοθεσία λόγω του εξαιρετικά μικρού βάρους τους.

Έχουμε δει ήδη ένα μοντέλο, την Hover Camera και τώρα σας παρουσιάζουμε το ROAM-e.

To ROAM-e είναι στην ουσία ένα selfie drone, το οποίο έχει κάμερα 5 megapixels και καταγράφει videos σε Full HD 1080p. Με αυτονομία πτήσης στα 20 λεπτά (η μπαταρία φορτίζει μέσα σε 20 λεπτά) το ROAM-e μπορεί να βγάλει και πανοραμικές εικόνες 360 μοιρών, ενώ προσφέρει και δυνατότητα live-streaming.
Η μέγιστη απόσταση που μπορεί να πετάξει είναι τα 25 μέτρα, ενώ στη λειτουργία selfie (χρησιμοποιώντας τεχνολογία αναγνώρισης προσώπων αναλαμβάνει να σας καταγράφει από ψηλά) η απόσταση περιορίζεται στα 3 μέτρα.

ROAM-e

Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν αναφέρεται προς το παρόν το βάρος του (αν και λογικά θα είναι κάτω από 250 γραμμάρια), ούτε στοιχεία για το πως συνδέεται σε smartphones για τον έλεγχο του (αν δηλαδή η σύνδεση γίνεται μέσω WiFi ή Bluetooth).

Παρόλα αυτά η τιμή του είναι στα 400 δολάρια και μπορείτε να το αγοράσετε εδώ.

ROAM-e

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

drones ROAM-e Selfies

Πηγή:

ROAM-e
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!