Νέοι ιμάντες για τη φωτογραφική σας μηχανή από την Rock n Roll


Νέοι ιμάντες για τη φωτογραφική σας μηχανή από την Rock n Roll

Η Rock n Roll, εταιρεία με έδρα την Κύπρο, παράγει λουράκια και τσάντες για φωτογραφικές μηχανές από υψηλής ποιότητας δέρμα.

Η νέα σειρά του δημιουργού της εταιρείας, Εύρης Παπανικόλα, σκηνοθέτη και φωτογράφου, έχει το όνομα Hendrix και είναι συμβατή με τις περισσότερες DSLR και Mirrorless μηχανές. Οι ιμάντες της σειράς Hendrix αποτελούνται από 52 έως 64 δερμάτινα στοιχεία κομμένα και ραμμένα όλα στο χέρι (η όλη διαδικασία παραγωγής ενός λουριού θέλει κάτι περισσότερο από δύο ώρες) και μπορούν να απορροφήσουν μέρος του βάρους των φωτογραφικών μηχανών.

Τα νέα χειροποίητα λουράκια, προσφέρουν μεγάλη άνεση και καθώς χρησιμοποιούνται, γίνονται ακόμα πιο εύκαμπτα ώστε να μπορούμε να τα τυλίξουμε στον καρπό μας.

Κυκλοφορούν σε τρία χρώματα: μαύρο, καφέ και Red Dot special edition (για Leica μηχανές).

Έχουν πλάτος 24 εκατοστά και μήκος 100 και 125 εκατοστά, ενώ η τιμή τους είναι στα 120 και 130 ευρώ αντίστοιχα (ανάλογα το μήκος).

Μπορείτε να τα βρείτε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!