Η Rode παρουσιάζει το invisiLAV, ένα σύστημα που εξαφανίζει τα μικρόφωνα πέτου


Η Rode παρουσιάζει το invisiLAV, ένα σύστημα που εξαφανίζει τα μικρόφωνα πέτου

Είναι πολύ κινηματογραφιστές που κατά την δημιουργία διάφορων projects, τα οποία περιλαμβάνουν συνεντεύξεις, έχουν θέμα με τα μικρόφωνα που μπαίνουν στο πέτο.

Τα λεγόμενα Lavalier Μικρόφωνα προσφέρουν καταγραφή ήχου σε υψηλή ποιότητα αλλά δυστυχώς φαίνονται στον θεατή. Η Rode παρουσιάζει λοιπόν ένα νέο αξεσουάρ, μία λύση τοποθέτησης ενός Lav μικρόφωνου, το οποίο εξασφαλίζει ότι δεν θα φαίνεται στον θεατή. Επιτρέπει την τοποθέτηση του Lav μικρόφωνου μέσα από τα ρούχα με την βοήθεια ειδικού αυτοκόλλητου ακόμα και πάνω στο δέρμα χωρίς να υπάρχει φόβος ερεθισμών και ενοχλήσεων. Είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη και μπορεί να δεχτεί μέχρι δύο Lav μικρόφωνα με κεφαλή πάχους μέχρι 5 χιλιοστά.

Το invisiLAV θα πωλείται σε πακέτα των 3 ή 10 τεμαχίων στην τιμή των 18 και 40 δολαρίων αντίστοιχα.

invisilav

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Fstoppers
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!