Rode NTG4 και Rode NTG4+, δύο νέα shotgun μικρόφωνα


Rode NTG4 και Rode NTG4+, δύο νέα shotgun μικρόφωνα

Το μικρόφωνο που έχει την ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου, η οποία φορτίζει μέσα σε δύο ώρες (μέσω θύρας microUSB) και δίνει αυτονομία 150 ωρών, είναι το Rode NTG4+.

Τα Rode NTG4 και Rode NTG4+ διαθέτουν νέα τεχνολογία για καλύτερη και πιο πλούσια εγγραφή ήχου και είναι εξοπλισμένα με έξοδο XLR.

Ζυγίζουν 126 γραμμάρια και 176 γραμμάρια αντίστοιχα και οι διαστάσεις τους είναι 225 x 22 x 22 χιλιοστά (ΥxΠxB) και 278 x 22 x 22 χιλιοστά (ΥxΠxB).

Τα Rode NTG4 και Rode NTG4+ θα είναι διαθέσιμα στην τιμή των 350 και 400 δολαρίων αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Rode Rode Microphones Rode NTG4

Πηγή:

Rode
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!