Rodegrip, νέο mount πολλαπλής χρήσης για iPhone από τη Rode


Rodegrip, νέο mount πολλαπλής χρήσης για iPhone από τη Rode

Η Rode είναι πολύ γνωστή για τα μικρόφωνα της, τα οποία θεωρούνται κορυφαία και χρησιμοποιούνται από πολλούς φωτογράφους για λήψεις με DSLR.
Επίσης κατά καιρούς παρουσιάζει εξαρτήματα ήχου για iPhone, όπως το Rode iXY, ένα ειδικό εξωτερικό μικρόφωνο για iPhone και iPad.

Το νέο της προϊόν όμως είναι κάτι τελείως διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει να μας παρουσιάζει η εταιρεία.
Το Rodegrip είναι ένα Mount πολλαπλής χρήσης το οποίο σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τα iPhone 4 ή 4S για καλύτερη λήψη ήχου ή video.
Συγκεκριμένα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε:
– σε συνδυασμό με το μικρόφωνο iXY για να κρατάτε το iPhone στο χέρι κατά την ηχογράφηση
– για να τοποθετήσετε το iPhone, με το παπουτσάκι Hot shoe που έχει προσαρμοσμένο, στη DSLR σας. Έτσι κατά τη λήψη video και σε συνδυασμό με το μικρόφωνο iXY, μπορείτε να καταγράφετε ήχο με το iPhone.
– για να καταγράφετε video με το iPhone
– για να στηρίξετε το iPhone σε κάποια επίπεδη επιφάνεια και να τραβήξετε video ή να δείτε τα video που έχετε ήδη τραβήξει
Το Rodegrip ζυγίζει μόλις 60 γραμμάρια και διπλώνει για εύκολη αποθήκευση.

Επιπλέον η Rode διαθέτει και την έκδοση Rodegrip+, η οποία περιλαμβάνει και τρεις φακούς για το iPhone, ένα fisheye με γωνία λήψης 180 μοιρών, ένα τηλεφακό με 2x οπτικό zoom και ένα ευρυγώνιο-μάκρο φακό. Οι φακοί προσαρμόζονται πάνω στο Rodegrip και σας επιτρέπουν να κάνετε μοναδικές λήψεις.

Τιμές και διαθεσιμότητα δεν ανακοινώθηκαν.

RodeGrip

RodeGrip

RodeGrip

RodeGrip

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Rode
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!