Η Rode ανακοίνωσε νέο ασύρματο σύστημα μικροφώνου, το RodeLink


Η Rode ανακοίνωσε νέο ασύρματο σύστημα μικροφώνου, το RodeLink

Το RodeLink αποτελείται από 2 μονάδες, ένα πομπό και ένα δέκτη, οι οποίες χρησιμοποιούν συχνότητα στα 2.4GHz με 128-bit κρυπτογράφηση για την μεταφορά ήχου, με εμβέλεια 100 μέτρων.

Ο δέκτης RodeLink RX-CAM έχει βάρος 190 γραμμάρια, διαθέτει OLED οθόνη η οποία δείχνει την μπαταρία που απομένει, το κανάλι που είναι ρυθμισμένο και την ένταση του σήματος. Επιπλέον έχει USB θύρα για την φόρτιση του και την αναβάθμιση Firmware, έξοδο 3.5mm και ειδικό clip για προσαρμογή σε videocameras και DSLR μηχανές. Το RodeLink RX-CAM λειτουργεί με 2 ΑΑ μπαταρίες και έχει αυτονομία περίπου 10 ώρες λειτουργίας ενώ μπορεί να λειτουργεί και με συνεχές ρεύμα μέσω της USB θύρας.

Ο πομπός TX-BELT έχει βάρος 190 γραμμάρια, με υποδοχή 3.5mm και δυνατότητα προσαρμογής σε ζώνη. Λειτουργεί με δύο μπαταρίες ΑΑ ή με συνεχές ρεύμα μέσω USB θύρας και διαθέτει LED οθόνη, η οποία δείχνει το κανάλι στο οποίο εκπέμπει.

Στο κουτί του RodeLink δίνεται και το μικρόφωνο πέτου, Lavalier Mic.

Το RodeLink θα είναι διαθέσιμο τον Φεβρουάριο στην τιμή των 400 δολαρίων.

RodeLink-2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Rode
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!