Rotolight Anova Pro 2, ανακοινώθηκε η βελτιωμένη έκδοση για επαγγελματίες


Rotolight Anova Pro 2, ανακοινώθηκε η βελτιωμένη έκδοση για επαγγελματίες

Η Rotolight ανακοίνωσε τη δεύτερη έκδοση του δημοφιλούς της κυκλικού LED φωτιστικού της Anova Pro.

H νέα έκδοση αν και έχει διατηρήσει το ίδιο μέγεθος αποδίδει 70% μεγαλύτερη φωτεινότητα, μέχρι 10.700 lux στο περίπου 1 μέτρο (6280 lux είχε το προηγούμενο μοντέλο).

Η τροφοδοσία του γίνεται από το ηλεκτρικό δίκτυο αλλά δέχεται και μπαταρίες λιθίου V-mount και η αυτονομία του είναι καλύτερη, διατηρώντας την καλύτερη κατανάλωση στην αγορά στα 72W.

Επιπλέον μπορεί να λειτουργήσει και σαν flash, όπως και το προηγούμενο μοντέλο, κάνοντας συγχρονισμό μέχρι και στο 1/8000 του δευτ., με αυξημένη απόδοση κατά 250% και χωρίς να χρειάζεται χρόνο επαναφόρτισης.

Λειτουργεί και ασύρματα χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα με ραδιοσυχνότητες της Elinchrom, Skyport, με εμβέλεια μέχρι 200 μέτρα.

Πολύ σημαντικό είναι ότι το CRI του είναι άνω του 96 (TLCI 91) και ότι η θερμοκρασία του φωτός μπορεί να ρυθμιστεί από 3.150 μέχρι 6.300K.

Η τιμή του είναι στα 1.450 ευρώ σε κιτ με τον αντάπτορα μπαταρίας, τον δέκτη της Elinchrom και φίλτρα.

Βρείτε το εδώ.

Martin Scorcese by Mark Mann

Gillian Anderson by Mark Mann

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Rotolight Rotolight Anova Pro 2

Πηγή:

Rotolight
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!