Bowens: Φήμες ότι έφτασε το τέλος για την ιστορική εταιρεία


Bowens: Φήμες ότι έφτασε το τέλος για την ιστορική εταιρεία

Δύσκολα τα πράγματα για την ιστορική εταιρεία κατασκευής φωτογραφικού εξοπλισμού ειδικά για φωτισμό, Bowens.

Σύμφωνα με την Petapixel η Bowens έχει μπει σε διαδικασία ρευστοποίησης και θα αποτελέσει παρελθόν για τον φωτογραφικό χώρο.

Η Petapixel αναφέρει σε άρθρο της ότι η φήμη έχει επιβεβαιωθεί από στελέχη και εργαζόμενους της εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

H Bowens δημιουργήθηκε το 1923 και είναι από τις πιο παλιές εταιρείες στον φωτογραφικό χώρο. Αρχικά δραστηριοποιήθηκε ως εταιρεία service φωτογραφικών μηχανών και αργότερα ξεκίνησε την παραγωγή flash και αξεσουάρ φωτισμού. Στις ημέρες μας θεωρείται ως μία από τις πιο ποιοτικές εταιρείες και τα flash της χρησιμοποιούνται από πολλούς φωτογράφους.

Το 2016 αγοράστηκε μαζί με την Calumet από την επενδυτική εταιρεία AURELIUS.

Μετά και την είδηση για το κλείσιμο/πώληση της Lexar, πριν 20 ημέρες, φαίνεται ότι θα αποχαιρετήσουμε ακόμα μία φωτογραφική εταιρεία.

Έχετε χρησιμοποιήσει ή χρησιμοποιείτε εξοπλισμό της Bowens; Τι έχετε να πείτε;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Bowens

Πηγή:

Petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!