Τρεις νέοι Kodak φακοί για Micro Four Thirds μηχανές από την Sakar

Η εταιρεία Sakar εκτός της συνεργασίας της με την Polaroid για την κατασκευή mirrorless μηχανής (για την οποία βρίσκεται στα δικαστήρια με την Nikon) συνεργάζεται και με την Kodak.
Συγκεκριμένα στο Photo Plus Expo 2013, η ιστοσελίδα ThePhoblographer, ανακάλυψε στο stand Sakar/Vivitar/Polaroid, 3 νέους φακούς με το brand της Kodak.
Οι τρεις φακοί είναι κατηγορίας prime με πολύ ανοιχτά διαφράγματα και manual εστίαση. Πρόκειται για τους Kodak 25mm f/0.95, Kodak 50mm f/1.1 και Kodak 8mm f/3 fisheye.

Sakar Kodak 25mm
Sakar Kodak 25mm
Sakar Kodak 25mm
Sakar Kodak 25mm
Sakar Kodak 50mm
Sakar Kodak 50mm
Sakar Kodak 50mm
Sakar Kodak 50mm
Sakar Kodak 8mm
Sakar Kodak 8mm
Sakar Kodak 8mm
Sakar Kodak 8mm

Πως σας φαίνονται;

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!