Ο Σάκης Μπατζάλης στα Image+Tech Seminars


Ο Σάκης Μπατζάλης στα Image+Tech Seminars

O Σάκης Μπατζάλης θα είναι εισηγητής δύο φωτογραφικών σεμιναρίων στα Image+Tech Seminars στη φετινή Image+Tech EXPO του Μαρτίου.

Στις 10 Μαρτίου και στις 10.00 το πρωί θα είναι ο εισηγητής του σεμιναρίου “Οι 20 πιο σημαντικές πόζες που πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν μέσα σε έναν γάμο”, με τιμή συμμετοχής στα 15 ευρώ.

Στις 13 Μαρτίου και στις 11:00 θα παρουσιάσει ολοήμερο Workshop με τις 20 πιο σημαντικές πόζες που πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν μέσα σε έναν γάμο, με τιμή συμμετοχής στα 100 ευρώ.

Μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας εδώ.

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Σάκης Μπατζάλης προέρχεται από φωτογραφική οικογένεια μιας και ο πατέρας του ήταν φωτογράφος γάμου στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και αυτή τη στιγμή συνεχίζει την καριέρα του διεθνώς έχοντας έδρα την Μυτιλήνη. Αυτό που τον διακρίνει και κάνει το στυλ του ξεχωριστό είναι η ικανότητά του να δημιουργεί κινηματογραφικές εικόνες με έντονες πινελιές από το χώρο της μόδας σε δυναμικές αρχιτεκτονικές συνθέσεις.

Τα τελευταία έξι χρόνια διδάσκει φωτογραφία γάμου σε πολλές χώρες στον κόσμο όπως Ελλάδα, Τουρκία, Αγγλία, Ρουμανία, Σερβία, Γεωργία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Κύπρο και εμπνέει άλλους φωτογράφους καθώς μεταδίδει το πάθος, την αγάπη και τη γνώση του για τη φωτογραφία γάμου με ένα μοναδικά αυθεντικό τρόπο. Πολυβραβευμένος για τις φωτογραφίες του στο SWPP (London,UK), WPPI (Las Vegas, USA) και ιδιαίτερα στην κατηγορία άλμπουμ γάμου όπου κατέλαβε το 2012 την τρίτη θέση στο WPPI, θέση που για πρώτη φορά κατορθώνει ευρωπαίος φωτογράφος να κατακτήσει. Από το 2016 ανήκει πλέον στη κατηγορία Master of WPPI στην οποία ανήκουν οι κορυφαίοι φωτογράφοι παγκοσμίως.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!