Δείτε τα πρώτα επίσημα δείγματα της νέας Olympus OM-D E-M10


Δείτε τα πρώτα επίσημα δείγματα της νέας Olympus OM-D E-M10

Μετά την ανακοίνωση της Olympus OM-D E-M10 χτες ίσως πολλοί σκέφτεστε να κάνετε το πρώτο βήμα στην κατηγορία των mirrorless μηχανών.

Σε περίπτωση που είστε ένας από αυτούς τότε ρίξτε μία ματιά στις επίσημες φωτογραφίες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Olympus και οι οποίες έγιναν με την νέα μηχανή. Για τις πέντε φωτογραφίες χρησιμοποιήθηκαν ο νέος φακός M.ZUIKO DIGITAL 25mm F1.8, ο M.ZUIKO DIGITAL 45mm F1.8 και ο M.ZUIKO DIGITAL ED 12mm F2.0. Υπάρχει μία εικόνα με ISO 3200 και οι υπόλοιπες τέσσερις με ISO 200.
Ρίξτε μια ματιά εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

3 σχόλια

  • #
    1

    Αν και δεν έχω ιδέα από φωτογραφία είπα να κάνω την αρχή με την Samsung NX300. πιστεύεται πως πρέπει να περιμένω για την συγκεκριμένη; Γενικά πως είναι οι Olympus DSLR σε ποιότητα; μιλώντας πάντα για τα μικρά μοντέλα, δεν θα ήθελα να δώσω πολλά για τα πρώτα βήματα.

    • #
      1

      Την Samsung την έχουμε τεστάρει στο pttl.gr και είναι μία εξαιρετική επιλογή. Για την Olympus δεν μπορούμε ακόμα να πούμε πολλά αν και οι φωτογραφίες που είδαμε στην ιστοσελίδα της Olympus είναι πολύ καλές.

  • #
    1

    Το συγκεκριμένο μοντέλο της Samsung είναι μία πολύ καλή επιλογή. Πρόλαβα και την αγόρασα στα 399€ καθώς πήγε πάλι στα 499€. Είμαι ευχαριστήμενη και σε ποιότητα και σε λειτουργικότητα.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!