Η Samsung ανακοίνωσε οθόνη Η/Υ με ανάλυση 4K


Η Samsung ανακοίνωσε οθόνη Η/Υ με ανάλυση 4K

Οι οθόνες 4K για Η/Υ δεν είναι πολλές και οι τιμές τους είναι πολύ υψηλές τιμές. Την λύση έρχεται να δώσει η Samsung με την νέα οθόνη Samsung U28D590D.

Η Samsung U28D590D είναι μεγέθους 28″ και ανάλυσης 4K UHD (3840 x 2160). Η νέα οθόνη αντί για IPS panel φοράει TN panel κάτι που ίσως δεν είναι το καλύτερο για επεξεργασία video ή φωτογραφία. Από την άλλη η τιμή των περίπου 850 δολαρίων στην οποία θα πωλείται στο Amazon.com από τις 21 Απριλίου φαίνεται πολύ δελεαστική.

Μένει να δούμε πότε θα έχουμε μία φωτογραφική οθόνη από την Samsung στην ανάλυση 4K και σε τι τιμή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Monitors Samsung Samsung Monitors

Πηγή:

ThePhoblographer
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Ο δαιμον του τυπογραφιου.. Μηπως εννοειται IPS panel κ οχι ISP?
    Ελπιζω να ειναι σε σχετικα καλη τιμη, διοτι διαφορετικα δεν εξηγειται η χρηση ΤΝ…

  • #
    1

    μα τι δαίμων! έχεις δίκιο! διορθώθηκε!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!