Η Samsung παρουσιάζει νέες κάρτες microSD για λήψη βίντεο Full HD και 4K


Η Samsung παρουσιάζει νέες κάρτες microSD για λήψη βίντεο Full HD και 4K

Πρόκειται για τη σειρά EVO Plus και PRO Plus, που κατασκευάζονται με το πρότυπο UHS-I Speed Class 1 (U1), Class 10 και U3 αντίστοιχα, Class 10.

Συγκεκριμένα η σειρά EVO Plus έχει ταχύτητα ανάγνωσης 80MB/s και ταχύτητα εγγραφής 20MB/s, λειτουργεί σε θερμοκρασίες από -10°C εώς 85°C, είναι κατάλληλη για λήψη βίντεο Full HD και είναι κατάλληλη για smartphones υψηλών επιδόσεων. Η σειρά EVO Plus διατίθεται σε χωρητικότητες των 32GB, 64GB και 128GB.

Η σειρά PRO Plus έχει αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά σε σχέση με την προηγούμενη, αφού έχει ταχύτητα ανάγνωσης 95MB/s και ταχύτητα εγγραφής 90MB/s. Λειτουργεί στο ίδιο εύρος θερμοκρασίας ενώ είναι και αδιάβροχη και επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λήψη UHD 4K. Για το λόγο αυτό η Samsung προτείνει τη χρήση αυτής της κάρτας σε action cameras. Η σειρά αυτή διατίθεται σε χωρητικότητες των 32GB και 64GB

Και οι δύο σειρές συνοδεύονται από κατάλληλο αντάπτορα για χρήση και σε φωτογραφικές μηχανές και videocameras.

Προς το παρόν δεν ανακοινώθηκε η ημερομηνία διάθεσής τους και το κόστος τους.

Samsung EVOPlus

Samsung PROPlus

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Samsung
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!