Samsung Galaxy S8: Προσγειώθηκε η νέα ναυαρχίδα της Samsung στα smartphones


Samsung Galaxy S8: Προσγειώθηκε η νέα ναυαρχίδα της Samsung στα smartphones

Ανακοινώθηκε από τη Samsung η νέα της ναυαρχίδα στα smartphones και ένα από τα πιο δυνατά smartphone από άποψη κάμερας.

Τα νέα Samsung S8/Samsung S8+ έχουν κάμερα με ανάλυση 12 megapixels (μέγεθος αισθητήρα 1/2.5″) με σύστημα αυτόματης εστίασης Dual-Pixel AF (αυτόματη εστίαση σε πρόσωπα) και φακό με μέγιστο διάφραγμα f/1.7, ενώ διαθέτουν και οπτικό σταθεροποιητή OIS. Καταγράφουν 4K video αλλά και slow motion video 1080p στα 120fps.

Επιπλέον έχουν εμπρόσθια κάμερα των 8 megapixels με διάφραγμα φακού f/1.7 και έχουν υποδοχή για microSD κάρτες μνήμης.

Ανακαλύψτε νέες δυνατότητες με το Samsung Galaxy S8:

Ένα smartphone χωρίς όρια 

Το Galaxy S8 διαθέτει εκπληκτική Οθόνη Χωρίς Όρια (“Infinity”), Συνδεδεμένο Οικοσύστημα Υπηρεσιών και Έξυπνο Περιβάλλον Εργασίας

 Αθήνα, 29 Μαρτίου 2017 – Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσιάζει το Galaxy S8, ένα smartphone που επαναπροσδιορίζει τα όρια των smartphones με τον απρόσκοπτο σχεδιασμό του hardware του, προσφέροντας στους χρήστες ένα νέο τρόπο αλληλεπίδρασης με το τηλέφωνο τους. Με πολλές υπηρεσίες και εφαρμογές, καθώς και με την εκπληκτική Οθόνη Χωρίς Όρια (“Infinity”) για καθηλωτικές εμπειρίες θέασης, το Galaxy S8 προχωράει στο επόμενο επίπεδο τη λειτουργικότητα και την άνεση, ανοίγοντας ένα γαλαξία δυνατοτήτων.

«Το Samsung Galaxy S8 εγκαινιάζει μία νέα εποχή στον σχεδιασμό των smartphones, καθώς και φανταστικές νέες υπηρεσίες, προσφέροντας νέους τρόπους για να αποκτήσουμε εμπειρίες στον κόσμο», δήλωσε ο DJ Koh, Πρόεδρος του Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Το Galaxy S8 αποτελεί απόδειξη της προσπάθειάς μας να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη σας, επαναπροσδιορίζοντας τι είναι εφικτό στην ασφάλεια και αποτελεί ένα νέο ορόσημο στην κληρονομιά των Samsung smartphones».

Ακόμα περισσότερες εμπειρίες

Το Galaxy S8 βασίζεται στην κληρονομιά της Samsung για δημιουργία συσκευών, οι οποίες συνδυάζουν τον εκπληκτικό σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα. Είναι διαθέσιμο σε μοντέλα 5.8’’ και 6.2’’ και έχει Οθόνη Χωρίς Όρια (“Infinity”) και σχεδιασμό χωρίς περιθώρια, διαμορφώνοντας μία ομαλή, συνεχή επιφάνεια χωρίς κουμπιά και σκληρές γωνίες. Το αποτέλεσμα είναι μία πραγματικά καθηλωτική εμπειρία θέασης χωρίς περισπασμούς, που κάνει το multi-tasking ακόμα πιο άνετο. Ο συμπαγής σχεδιασμός του Galaxy S8 επιτρέπει την άνετη χρήση με το ένα χέρι και το Corning® Gorilla® Glass 5 τόσο στο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος της συσκευής εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και υψηλής ποιότητας φινίρισμα.

Ο κόσμος του Galaxy

Επιπρόσθετα με τις νέες καινοτομίες στον σχεδιασμό, η Samsung συνεχίζει να προσφέρει τεχνολογία αιχμής που οι χρήστες έχουν αγαπήσει, συμπεριλαμβάνοντας:

  • Premium κάμερα: Το Galaxy S8 έχει εξοπλιστεί με μία προηγμένη εμπρόσθια κάμερα 8MP F7 Smart autofocus και μία κύρια κάμερα 12MP F1.7 Dual Pixel για τις καλύτερες φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό, με μεγέθυνση και χωρίς να είναι θολές, διαθέτοντας αναβαθμισμένη επεξεργασία εικόνας.
  • Ισχυρή απόδοση: Συνδυάζοντας την ισχυρή απόδοση και τη συνδεσιμότητα, το Galaxy S8 διαθέτει το πρώτο 10nm chip της αγοράς, επιτρέποντας αυξημένη ταχύτητα και αποδοτικότητα. Επίσης, διαθέτει gigabit LTE και gigabit Wi-Fi με υποστήριξη έως και 1 Gbps, ώστε οι χρήστες να μπορούν γρήγορα να κατεβάσουν αρχεία, ανεξάρτητα από το μέγεθος του αρχείου.
  • Συναρπαστική ψυχαγωγία: Ως η πρώτη παγκοσμίως συσκευή που έχει πιστοποιηθεί από τον οργανισμό UHD Alliance ως MOBILE HDR PREMIUMTM, το Galaxy S8 σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε τα ίδια ζωντανά χρώματα και τις αντιθέσεις, που οι παραγωγοί ταινιών δημιούργησαν, καθώς παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές. Επιπλέον, το Galaxy S8 προσφέρει gaming εμπειρίες επόμενου επιπέδου με υψηλή τεχνολογία γραφικών, καθώς και το Game Pack, που διαθέτει κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων επιλεγμένων τίτλων που υποστηρίζονται από το Vulkan API.
  • Παγκόσμιο πρότυπο στη mobile ασφάλεια: Το Galaxy S8 βασίζεται στο Samsung Knox, μία πλατφόρμα ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων. Επιπλέον, το Galaxy S8 θα προσφέρει μία ευρεία επιλογή βιομετρικών τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένων αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, αισθητήρα ίριδας και αναγνώριση προσώπου, ώστε οι χρήστες να μπορούν να επιλέξουν την ασφαλή μέθοδο βιομετρικής πιστοποίησης, που τους ταιριάζει καλύτερα.

Επίσης, το Galaxy S8 θα έρθει με τις θεμελιώδεις Galaxy λειτουργίες που οι πελάτες μας έχουν αγαπήσει, συμπεριλαμβανομένων:

  • Πιστοποίηση IP68 για ανθεκτικότητα σε νερό και σκόνη
  • Υποστήριξη MicroSD έως και 256GB
  • Οθόνη Always-on
  • Δυνατότητες γρήγορης και ασύρματης φόρτισης

Νέος τρόπος αλληλεπίδρασης με το τηλέφωνο

Το Bixby είναι ένα έξυπνο περιβάλλον λειτουργίας που θα βοηθήσει τους χρήστες να κάνουν ακόμα περισσότερα με το τηλέφωνό τους. Με την πρόσβαση στο Bixby, θα έχουν τη δυνατότητα για άνετη πλοήγηση σε υπηρεσίες και εφαρμογές με απλές εντολές φωνής, αφής, όρασης και κειμένου. Στο λανσάρισμα, η φωνητική λειτουργία του Bixby θα ενσωματωθεί σε πολλές εφαρμογές της Samsung και λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων της Κάμερας, των Επαφών, του Gallery, των Μηνυμάτων και των Ρυθμίσεων, σχεδιάζοντας την επέκταση των δυνατοτήτων της σε ακόμα περισσότερες εφαρμογές της Samsung καθώς και τρίτων στο άμεσο μέλλον. Οι δυνατότητες ανταπόκρισης με βάση τα συμφραζόμενα επιτρέπουν στο Bixby να προσφέρει εξατομικευμένη βοήθεια, βάσει όσων συνεχίζει να μαθαίνει για τα ενδιαφέροντα, την κατάσταση και την τοποθεσία του χρήστη.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να κάνουν αγορές, να ψάξουν για εικόνες και να λάβουν λεπτομέρειες σχετικά με κοντινά μέρη με την τεχνολογία αναγνώρισης εικόνων του Bixby. Καθώς το οικοσύστημα του Bixby θα συνεχίζει να μεγαλώνει, θα συνδέεται με συσκευές, εφαρμογές και υπηρεσίες ως ένα πανταχού παρών περιβάλλον λειτουργίας, ανοίγοντας το δρόμο σε νέες εμπειρίες και σενάρια για να διευκολύνουμε τη ζωή μας.

Πέρα από τις εμπειρίες ενός τηλεφώνου

Το Galaxy S8 προσφέρει ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών, ανυψώνοντας την εμπειρία χρήσης του σε ένα ανώτερο επίπεδο mobile παραγωγικότητας και συνδεσιμότητας.

Το Galaxy S8 ξεκλειδώνει το νέο Gear VR με χειριστήριο, που έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Oculus. Προσφέροντας άνετο χειρισμό με το ένα χέρι και πλοήγηση, το χειριστήριο παρέχει καλύτερη διαδραστικότητα κίνησης, κατά την πρόσβαση σε διαδραστικό VR περιεχόμενο. Επίσης, το Galaxy S8 θα συνδέεται με τη νέα κάμερα Gear 360 για τη δημιουργία 4K videos 360 μοιρών και φωτογραφιών 15MP.

Αξιοποιώντας την ισχύ επεξεργασίας του Galaxy S8 για ενισχυμένη παραγωγικότητα, το Samsung DeX αποτελεί μία μοναδική λύση που μεταμορφώνει το smartphone σας, παρέχοντας μία ασφαλή εμπειρία που προσομοιάζει σε desktop. Με το Samsung DeX οι χρήστες μπορούν εύκολα να προβάλλουν και να επεξεργαστούν δεδομένα από το τηλέφωνό τους, καθιστώντας την εργασία από ένα smartphone ακόμα πιο γρήγορη και έξυπνη.

Επιπλέον, καθώς όλο και περισσότερες IoT συσκευές μπαίνουν στην αγορά και το συνδεδεμένο δίκτυο γίνεται όλο και πιο περίπλοκο, το Samsung Connect απλοποιεί τη διαχείριση των έξυπνων συσκευών. Με το Samsung Connect, οι χρήστες μπορούν εύκολα να ενεργοποιήσουν τις IoT συσκευές μέσα από μία γρήγορη διαδικασία διαμόρφωσης τριών βημάτων και να διαχειριστούν όλες τις συνδεδεμένες συσκευές μέσα από μία ενιαία εφαρμογή.

Τα νέα υψηλής απόδοσης ακουστικά από την AKG by Harman, που προσφέρουν ήχο χωρίς συμβιβασμούς για ασυναγώνιστη ποιότητα, θα διατίθενται ως accessory μέσα στο κουτί μαζί με το νέο smartphone. Αυτά τα ακουστικά προσφέρουν άνετη εφαρμογή τεχνολογίας υβριδικού καναλιού για καλύτερη μείωση θορύβου και είναι κατασκευασμένα από μεταλλικό – υφασμάτινο υλικό που δεν μπλέκεται.

Οι πωλήσεις του Galaxy S8 θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη στις 28 Απριλίου. Το Galaxy S8 θα διατίθεται σε μία πλούσια παλέτα χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των Midnight Black, Orchid Gray και Arctic Silver. Οι προ-παραγγελίες για το Galaxy S8 ξεκινούν στις 30 Μαρτίου και οι πελάτες που θα το προ-παραγγείλουν έως και τις 18 Απριλίου, θα μπορούν να ωφεληθούν από την παράδοση 8 ημέρες πριν την επίσημη εμπορική διάθεση, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S8 

  Galaxy S8 Galaxy S8+
Λειτουργικό σύστημα Android 7.0
Δίκτυο LTE Cat. 16*

*Μπορεί να διαφέρει ανάλογα την αγορά και τον πάροχο

Διαστάσεις 148.9 x 68.1 x 8.0 mm, 152g 159.5 x 73.4 x 8.1 mm, 173g
AP Octa core (2.3GHz Quad + 1.7GHz Quad), 64 bit, 10 nm process
Μνήμη 4GB RAM (LPDDR4), 64GB (UFS 2.1)

*Μπορεί να διαφέρει ανάλογα την αγορά και τον πάροχο

Οθόνη 5.8” (146.5mm)1 Quad HD+

(2960×1440), (570ppi)

6.2” (158.1mm)1 Quad HD+

(2960×1440), (529ppi)

1 Η οθόνη μετριέται βάσει της διαγωνίου ως πλήρες ορθογώνιο χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι στρογγυλεμένες γωνίες
Κάμερα Οπίσθια: Dual Pixel 12MP OIS (F1.7), Εμπρόσθια: 8MP AF (F1.7)
Μπαταρία 3,000 mAh 3,500 mAh
Γρήγορη φόρτιση ενσύρματη και ασύρματη

Ασύρματη φόρτιση συμβατή με WPC και PMA

Πληρωμή NFC, MST
Συνδεσιμότητα Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM

Bluetooth® v 5.0 (LE up to 2Mbps), ANT+, USB Type-C, NFC,

Location (GPS, Galileo*, Glonass, BeiDou*)

*Η κάλυψη Galileo και BeiDou μπορεί να είναι περιορισμένη.

Αισθητήρες Επιταχυνσιόμετρο, Βαρόμετρο, Αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος, Γυροσκόπιο, Γεωμαγνητικός αισθητήρας, Hall Sensor, Καρδιακού παλμού, Εγγύτητας,

RGB Light Sensor, Αισθητήρας ίριδας, Αισθητήρας πίεσης

Ήχος MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB,

FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DSF, DFF

Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!