Zhiyun: Έρχεται σύντομα το νέο φορητό LED Molus X100 RGB!

Η Zhiyun παρουσίασε στο φετινό NAB 2025 το νέο ευέλικτο και φορητό LED Molus X100 RGB.
Το συγκεκριμένο LED της εταιρίας παρουσιάστηκε στο φετινό NAB Show 2025 (5-9 Απριλίου) και επεκτείνει τη σειρά φορητών LED της εταιρίας. Το συγκεκριμένο ονομάζεται Molus X100 RGB και είναι η RGB έκδοση του bicolor LED Molus X100 που κυκλοφόρησε η εταιρία τα προηγούμενα χρόνια. Το νέο LED έχει αρκετά παρόμοια χαρακτηριστικά όπως εμφάνιση, διαστάσεις και ισχύ (100W) αλλά με την προσθήκη πλήρους RGB ελέγχου για οποιοδήποτε συνδυασμό χρώματος στον φωτισμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον YouTuber και σκηνοθέτη Cam Mikey και εικάζεται ότι θα γίνει διαθέσιμο στα τέλη Απριλίου.


Ωστόσο, η εταιρία αναφέρει ότι το εν λόγω LED δεν προσθέτει μόνο RGB έλεγχο σε σχέση με το παλιό bicolor x100. Αντί για τον τυπικό reflector (ανακλαστήρα) του παλιότερου μοντέλου, το νέο X100 RGB εισάγει μια νέα πατέντα που ονομάζει lens reflector. Αυτό βοηθάει στην αποτελεσματικότερη εστίαση του φωτός, ενισχύει την απόδοση και διατηρεί το βάρος μικρό για εύκολη μεταφορά του LED. Μοιάζει πάρα πολύ με ένα φακό τύπου Fresnel το οποίο διαθέτει επίσης τα κλασικά barn doors περιμετρικά για έλεγχο στη διαμόρφωση του φωτός.

Επίσης, θα κυκλοφορήσει και σε μια ανανεωμένη Pro Kit έκδοση που περιλαμβάνει ένα softbox 40 εκατοστών που συνδέεται στο Molus X100 RGB χρησιμοποιώντας την αποκλειστική βάση της Zhiyun (συμβατή με τα αξεσουάρ της όσο αφορά τα light modifiers).Το Pro Kit θα περιλαμβάνει επίσης και μια στιβαρή θήκη μεταφοράς, DC adapter (τροφοδοσία), καλώδιο USB-C αλλά και Bowens mount adapter για τοποθέτηση Bowens light modifiers.
Οι παραγγελίες αναμένεται να ανοίξουν από τις 28 Απριλίου όπου θα μάθουμε βέβαια και τα πάντα όσο αφορά τις πληροφορίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου Molus X100 RGB. Η τιμή αναμένεται να είναι κάτω από 500 δολάρια. Μείνετε συντονισμένοι στο pttl για νεότερα.
Απέκτησε το Luminar με έκπτωση, με τον κωδικό pttl20,
κάνε κλικ στην εικόνα










