Samsung NX30 (Hands On video)


Samsung NX30 (Hands On video)

Η Samsung NX30 έχει σχεδιασμό που παραπέμπει πολύ στον κόσμο των DSLR με πολύ άνετη λαβή. Είναι εξοπλισμένη με τον CMOS αισθητήρα, μεγέθους APS-C των 20 megapixels και το υβριδικό σύστημα αυτόματης εστίασης της Samsung NX300, τον επεξεργαστή DRIMeIV και νέο ηλεκτρονικό οφθαλμοσκόπιο EVF (XGA, ανάλυσης 2.359.000 dots), το οποίο μπορούμε να τραβήξουμε προς τα έξω και να σηκώσουμε προς τα πάνω κατά 80 μοίρες (αρκετά εντυπωσιακό).
Η Samsung NX30 έχει νέα Super AMOLED οθόνη αφής των 3″ και ανάλυσης 1.04 εκατομμυριών dots, η οποία αλλάζει θέση (180 μοίρες στο πλάι και 270 μοίρες πάνω και κάτω) και είναι 70% πιο φωτεινή από την οθόνη της Samsung NX20.
Η ταχύτητα συνεχούς λήψης της “πιάνει” τα 9 δευτερόλεπτα το δευτερόλεπτο και το ISO της ρυθμίζεται από 100 μέχρι 25600. Μπορεί να καταγράψει video Full HD 1080 60p με χρήση διπλής σταθεροποίησης και δυνατότητα ρύθμισης των levels του ήχου και έχει ενσωματωμένο WiFi και NFC για άμεση και εύκολη σύνδεση με smartphones και tablets.

Την Samsung NX30 μπορείτε να βρείτε στην ελληνική αγορά σε κιτ με τον φακό 18-55mm, σε μαύρο χρώμα, στην τιμή των 999 ευρώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο pttl.gr για το αναλυτικό της review της που ακολουθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!