Hands on videos της νέας Samsung NX30 και δείγμα των δυνατοτήτων της σε λήψη video


Hands on videos της νέας Samsung NX30 και δείγμα των δυνατοτήτων της σε λήψη video

Η νέα Samsung NX30 έκανε ιδιαίτερη αίσθηση με την εμφάνιση της και ήδη στο internet κυκλοφορούν τα πρώτα hands on videos.

Πριν όμως ρίξετε μία ματιά σε αυτά τα hands on videos που έχουμε παρακάτω δείτε το πρώτο video του άρθρου με πλάνα video που έγιναν με την Samsung NX30 (συμπτωματικά έχουμε εναέρια πλάνα άγριων ζώων στην Τανζανία, όπως στο σημερινό μας άρθρο για το Serengeti).

Ακολουθεί το επίσημο promo video της Samsung NX30.

Δείτε και μερικά hands on videos από το CES 2014.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!