Νέες πληροφορίες για την Samsung NX500


Νέες πληροφορίες για την Samsung NX500

Το Ολλανδικό κατάστημα Tuerl!ngs δέχεται ήδη προ-παραγγελίες για την νέα μηχανή (η οποία όμως ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα) και στην αντίστοιχη σελίδα μπορούμε να δούμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας Samsung NX500 (έστω και αν δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία της!).

Έτσι έχουμε:
– αισθητήρας BSI CMOS ανάλυσης 28 megapixels
– Υβριδικό σύστημα αυτόματης εστίασης (ανίχνευσης φάσης και αντίθεσης), 205 σημείων
– ταχύτητα συνεχών λήψεων 9 καρέ το δευτερόλεπτο
– WiFi
– Bluetooth
– λήψη video 2.5K
– λειτουργία UHD Time Laps Video
– οθόνη αφής μεταβλητής θέσης, Super AMOLED

Η τιμή στην οποία το ολλανδικό κατάστημα δέχεται τις προ-παραγγελίες είναι στα 749 ευρώ για το κιτ με τον φακό 16-50mm και στα 999 ευρώ για κιτ με τον φακό 16-50mm και τον 50-200mm.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

MirrorlessRumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!