H Samsung ενώνει τις δυνάμεις της με το πρακτορείο Getty Images


H Samsung ενώνει τις δυνάμεις της με το πρακτορείο Getty Images

H Samsung ανακοίνωσε την συνεργασία της με το πρακτορείο Getty Images, σκοπός της οποίας είναι να δοθεί η δυνατότητα σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να μοιραστούν τις ιστορίες τους μέσω της φωτογραφίας.

Ο Stephen Taylor, αντιπρόεδρος της Samsung Ευρώπης, δήλωσε: “Η συνεργασία με ένα εικονικό brand όπως είναι το Getty Images, είναι ιδανική για τη Samsung. Το Getty Images είναι ένας τέλειος συνεργάτης για να δώσουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία να μοιραστούν τις προσωπικές τους ιστορίες από όλο τον κόσμο, γρήγορα και με την καλύτερη ποιότητα εικόνων μέχρι τώρα. Μέσω της συνεργασίας αυτής ελπίζουμε να εμπνεύσουμε επίδοξους φωτογράφους να πάνε τις φιλοδοξίες τους σε ανώτερα επίπεδα.

Η συνεργασία θα παντρέψει την μοναδική εξειδίκευση της Samsung και του Getty Images, αποτέλεσμα της οποίας είναι η “Samsung Collection” στην ιστοσελίδα του Getty Images (δείτε εδώ). Η συλλογή θα αποτελείται από φωτογραφίες (editorial) που θα δημιουργήσουν οι φωτογράφοι του Getty Images με μηχανές της σειράς NX της Samsung, ενώ θα μπορούν να στέλνουν τις εικόνες τους και απλοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν το σύστημα NX.

O Craig Peters, αντιπρόεδρος περιεχομένου του Getty Images, δήλωσε σχετικά: “Το Getty Images είναι η μηχανή πίσω από τον αυξανόμενα πλούσιο σε εικόνες ψηφιακό κόσμο και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τη συνεργασία μας με τη Samsung, έναν ηγέτη και καινοτόμο στην τεχνολογία καταναλωτικών αγαθών. Μέσω της συνεργασίας αυτής το Getty Images και η Samsung θα παρέχουν τα εργαλεία και την πλατφόρμα στους φωτογράφους παγκοσμίως για να μοιραστούν τη δική τους προοπτική με εμάς κα το παγκόσμιο κοινό.”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Getty Images Samsung
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!