Την Samsung WB350F κερδίζει…


Την Samsung WB350F κερδίζει…

Η κλήρωση όπως πάντα έγινε μέσω του random.org και αυτή την φορά σπάσαμε όλα τα ρεκόρ συμμετοχής, αφού 1609 άτομα πήραν μέρος στον διαγωνισμό μας για την Samsung WB350F.

Η μηχανή είναι μία προσφορά της Samsung και για άλλη μία φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της κορεατικής εταιρείας για την στήριξη τους.

Φυσικά να ευχαριστήσουμε και όλους εσάς για την μαζική συμμετοχή σας αλλά και την καθημερινή επικοινωνία που έχουμε σε ότι έχει να κάνει με την φωτογραφία.

Δείτε στο παρακάτω video την κλήρωση που κάναμε και μείνετε κοντά μας γιατί μέσα στην ημέρα θα ανακοινώσουμε την επόμενη compact μηχανή της Samsung που θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μέσω διαγωνισμού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!