H Samyang παρουσίασε τον νέο της 35άρη στο f/1.4 με AF για Sony E-mount


H Samyang παρουσίασε τον νέο της 35άρη στο f/1.4  με AF για Sony E-mount

Ανακοινώθηκε από τη Samyang ο τέταρτος της φακός με σύστημα αυτόματο εστίασης για τις μηχανές τις Sony με Ε-mount.

O Samyang AF 35mm F1.4 FE είναι κατάλληλος για τις Sony μηχανές με Full Frame αισθητήρα όπως οι Sony a9 και Sony a7.

Αποτελείται από 11 οπτικά στοιχεία σε 9 groups, ανάμεσα στα οποία 2 ασφαιρικά, 2 high-refractive, ενώ διαθέτει και επίστρωση Ultra Multi Coating. Επιπλέον το διάγφραγμα του αποτελείται από 9 λεπίδες.

O νέος φακός έχει ελάχιστη απόσταση εστίασης τα 30 εκατοστά, ενώ προσφέρει μέγιστη αναλογία μεγέθυνσης x0.17 και γωνία λήψης σε 35mm στις 65.5 μοίρες (45.2 μοίρες σε APS-C). Το μέγιστο διάφραγμα του είναι f/1.4 και το μικρότερο f/16.

Ο νέος φακός έχει βάρος 645 γραμμάρια και μήκος 11.5 εκατοστά, ενώ δέχεται φίλτρα των 67mm.

Ο Samyang AF 35mm F1.4 FE θα είναι διαθέσιμος από τον Νοέμβριο στην τιμή των 649 ευρώ.

Οι άλλοι τρεις φακοί με σύστημα αυτόματης εστίασης για Sony E-mount μηχανές είναι οι AF 14mm F2.8 FE, AF 35mm F2.8 FE και AF 50mm F1.4 FE.

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Samyang.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lenses Samyang Samyang Lenses
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!