Ο Κωνσταντίνος Ιγνατιάδης παρουσίασε το φωτογραφικό του έργο στη Πάτρα

Ο φωτογράφος Κωνσταντίνος Ιγνατιάδης παρουσίασε το έργο του στα πλαίσια του φεστιβάλ «Μέρες Φωτογραφίας» στη Πάτρα.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ “ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΕΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗ

Το φεστιβάλ «Μέρες Φωτογραφίας» συνεχίζεται στην Πάτρα και αυτή τη φορά το κοινό είχε την ευκαιρία, τη Δευτέρα 15.05.2017, να γνωρίζει τη φωτογραφική δουλειά “ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΕΣ” και να συνομιλήσει  με τον φωτογράφο Κωνσταντίνο Ιγνατιάδη που ήρθε από τα Γιάννεννα. Ενας φωτογράφος με λαμπρό βιογραφικό αφού εχει δουλέψει πάνω απο 20 χρόνια στο εξωτερικό και έχει φωτογραφίσει τους πιο διάσημους καλλιτέχνες της εποχής του.Ο Ιγνατιάδης είναι ενας εκπληκτικός ομιλητής, ενας φιλόσοφος της φωτογραφίας και πραγματικά το κοινό καθηλώθηκε απο τον εξαιρετικό λόγο του, τις φωτογραφίες του και τις γνώσεις του για την τέχνη γενικότερα. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στον συνεδριακό χώρο της αγοράς Αργύρη, κράτησε πάνω από 2 ώρες και πραγματικά  την ευχαριστήθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

IOAN2320_resize

IOAN2328_resize

IMG_4364_resize

Το φεστιβάλ «Μέρες Φωτογραφίας» είναι συνδιοργάνωση της Φωτογραφικής Λέσχης Πάτρας «Ηδύφως» και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης – Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις του φεστιβάλ είναι:

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017, Δημοτική πινακοθήκη, 20:00.

Διάρκεια έκθεσης: 5-28 Μαΐου

Εγκαίνια της αναδρομικής έκθεσης του Κώστα Μπαλάφα με τίτλο “Φωτογραφικές Μνήμες από τη Σύγχρονη Ελλάδα“, από το Φωτογραφικό Αρχείο του Μουσείου Μπενάκη.

Κυριακή 7 Μαΐου 2017, 10:00-20:00, Πλατεία Γεωργίου

Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Φωτομαραθώνιος Πάτρας 2017.

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017, Αγορά Αργύρη, 20:00.

Διάρκεια έκθεσης: 10-27 Μαΐου

Εγκαίνια έκθεσης των μελών της Φ.Λ.Π. ΗΔΥΦΩΣ, με τίτλο “ΚΟΙΤΑ ΜΕ”.

 

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017, Αγορά Αργύρη, 19:00.

Παρουσίαση με θέμα “ΕΜΜΟΝΕΣ” από τον φωτογράφο Πέτρο Κοτζαμπάση.

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017, Αγορά Αργύρη, 19:00.

Παρουσίαση φωτογραφικού έργου του Κωνσταντίνου Ιγνατιάδη.

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017, Αγορά Αργύρη, 19:00.

Παρουσίαση φωτογραφικού έργου του Βαγγέλη Γιωτόπουλου με θέμα “Η φωτογραφία ως μονόδρομος στη ζωή μου”.

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017, Παλαιά Δημοτικά Λουτρά, 19:30.

Διάρκεια έκθεσης: 19 Μαΐου – 2 Ιουνίου

Εγκαίνια έκθεσης των μελών της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας με τίτλο “Στάχυα από το χωράφι μας” .

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017, Δημοτική Πινακοθήκη, 19:00.

Παρουσίαση του Κώστα Μπαλάφα από την Γεωργία Ιμσιρίδου, υπεύθυνη του Φωτογραφικού Αρχείου του Μουσείου Μπενάκη.

Κυριακή 28 Μαΐου 2017, Αίθριο Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου στις 20:00.

Τελετή λήξης Φεστιβάλ, Απονομές και έκθεση φωτογραφιών του Φωτομαραθώνιου Πάτρας 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες:  www.idifos.gr

www.patrasphotomarathon.gr

http://www.idifos.com/meresfotografias/

www.patrasculture.gr

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!