Η Sandisk ανακοινώνει την μεγαλύτερη microSD κάρτα μνήμης στα 128GB


Η Sandisk ανακοινώνει την μεγαλύτερη microSD κάρτα μνήμης στα 128GB

Στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης ανακοίνωσε η Sandisk τη νέα της κάρτα μνήμης SanDisk Ultra microSDXC UHS-I με χωρητικότητα στα 128GB.

H SanDisk Ultra microSDXC UHS-I είναι κλάσης 10, δηλαδή κατάλληλη για λήψη Full HD video 1920×1080, με δυνατότητα αποθήκευσης μέχρι 16 ώρες clip. Η ταχύτητα ανάγνωσης “πιάνει” τα 30 MB/s, για να μπορούμε να μεταφέρουμε γρήγορα το υλικό μας σε Η/Υ και είναι ανθεκτική στο νερό, τις υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες, τις ακτίνες X, τα μαγνητικά πεδία και τα χτυπήματα.
Παράλληλα μαζί δίνεται και ο ειδικός προσαρμογέας για την μετατροπή της σε κανονικού μεγέθους SD και χρήση σε φωτογραφικές μηχανές.

Η νέα κάρτα μνήμης της Sansdisk θα είναι διαθέσιμη σε μεγέθη από 8GB με τιμή στα 30 δολάρια, μέχρι 128GΒ με τιμή στα 200 δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!