Ανακοινώθηκε η μεγαλύτερη SD κάρτα στον κόσμο από την Sandisk με χωρητικότητα 512GB


Ανακοινώθηκε η μεγαλύτερη SD κάρτα στον κόσμο από την Sandisk με χωρητικότητα 512GB

Με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των βιντεοληπτών και κινηματογραφιστών η νέα SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I στα 512GB είναι ιδανική για λήψη 4K Ultra High Definition (3840x2160p) video και Full HD video (1920×1080).

Το 2003 η Sandisk είχε παρουσιάσει την πρώτη SD κάρτα στα 512MB και η νέα κάρτα σχεδόν 10 χρόνια μετά έχει 1000 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα. Η νέα κάρτα πιάνει ταχύτητες μεταφορές 95MB/s και ταχύτητες εγγραφής 90MB/s, υποστηρίζοντας το πρότυπο UHS Speed Class 3 (U3).
Φυσικά όπως και οι άλλες κάρτες της σειράς Extreme Pro, είναι ανθεκτική σε νερό, extreme θερμοκρασίες, κραδασμούς αλλά και ακρίνες X.

Μαζί με την κάρτα θα δίνεται το λογισμικό ανάκτησης δεδομένων RescuePRO Deluxe και lifetime εγγύηση. Η τιμή της αναμένεται να είναι στα 800 δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Sandisk
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!