Sandisk iXpand Flash Drive: αποθηκεύστε εικόνες και videos από iPhone και iPad


Sandisk iXpand Flash Drive: αποθηκεύστε εικόνες και videos από iPhone και iPad

To Sandisk iXpand Flash Drive προσφέρεται σε χωρητικότητα μέχρι 128GB και εκτός από τη θύρα Lightning για σύνδεση στις συσκευές της Apple, έχει και θύρα 3.0, για γρήγορη μεταφορά των δεδομένων σε Mac ή Η/Υ.

Επιπλέον για μεγαλύτερη ασφάλεια διαθέτει και λογισμικό κρυπτογράφησης για προστασία των πιο ευαίσθητων δεδομένων.

Το Sandisk iXpand Flash Drive συνοδεύεται από την εφαρμογή iXpand Drive, η οποία ξεκινάει αυτόματα μόλις το Flash Drive συνδεθεί στο iPhone ή το iPad, επιτρέποντας την εύκολη διαχείριση των αρχείων, ενώ μπορεί να οριστεί αυτόματο back-up των φωτογραφιών και videos κάθε φορά που συνδέεται σε μία από τις συσκευές του χρήστη. Ακόμα δίνει τη δυνατότητα προβολής videos, σε μορφή .WMV, .AVI, .MKV, .MP4, .MOV που είναι αποθηκευμένα στο εσωτερικό του.

Οι τιμές του Sandisk iXpand Flash Drive είναι 50 δολάρια για το 16GB, 70 δολάρια για το 32GB, 90 δολάρια για το 64GB και 130 δολάρια για το 128GB.

To Sandisk iXpand Flash Drive είναι συμβατό με τα iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Pro (12.9″), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini και iPod touch (5η γενιά), που τρέχουν iOS 8.2 ή νεώτερο.

Sandisk iXpand Flash Drive

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Sandisk
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!