Κινηματογραφικοί φακοί για Full Frame DSLRs από την Schneider


Κινηματογραφικοί φακοί για Full Frame DSLRs από την Schneider

H αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε ακούσει τη Schneider (από τις κορυφαίες κατασκευάστριες οπτικών) εδώ και αρκετό καιρό.  Σήμερα λοιπόν αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της και να μας παρουσιάσει μία νέα σειρά κινηματογραφικών (cinema) φακών για Full Frame DSLRs, με την ονομασία Xenon.  Οι νέοι φακοί είναι σχεδιασμένοι για να αποδίδουν τα μέγιστα στην καταγραφή 4K video (4096 × 2304 pixels), με διάφραγμα 14 (ή 18) λεπίδων για εξαιρετικό bokeh και πολλά άλλα ωραία χαρακτηριστικά.  Οι πρώτοι φακοί που θα κυκλοφορήσουν θα είναι για Full Frame μηχανές της Nikon και της Canon και αναμένεται να είναι ο 35mm T2.1 και ο 75mm T2.0 (αν και σύμφωνα με άλλες πηγές θα παρουσιαστούν οι 18mm T1.9, 25mm T2.2, 50mmm T2 και 95mm T2).  Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις των νέων φακών.

via thephoblographer

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lenses Schneider Schneider Lenses
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!