Στις 3 Οκτωβρίου o Παγκόσμιος Photo Walk του Scott Kelby


Στις 3 Οκτωβρίου o Παγκόσμιος Photo Walk του Scott Kelby

Η διοργάνωση αλλά και η συμμετοχή στις φωτογραφικές βόλτες (Photo Walk) που θα γίνουν ταυτόχρονα σε περισσότερα από 600 σημεία σε όλο τον πλανήτη είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους (για φέτος όποιος θέλει μπορεί να δωρίσει 1 δολάριο για τα 33 ορφανά παιδιά του ορφανοτροφείου Springs of Hope Orphanage της Κένυας).

Το φωτογραφικό επίπεδο ή η ηλικία των φωτογράφων που θα πάρουν μέρος δεν έχει σημασία. Τα groups των φωτογράφων θα ακολουθήσουν μία συγκεκριμένη διαδρομή, για περίπου δύο ώρες, από το αρχικό σημείο που έχει οριστεί από τον αρχηγό της βόλτας, φωτογραφίζοντας μαζί. Στο τέλος της διαδρομής θα συγκεντρωθούν σε κάποιο μπαρ ή καφέ να μιλήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να μοιραστούν τις φωτογραφίες και εμπειρίες τους.

Όσοι θελήσουν θα μπορούν να ανεβάσουν μία φωτογραφία τους από τον περίπατο στην σελίδα του event και να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργανώνεται, καθώς ο Scott και η ομάδα του αλλά και το παγκόσμιο κοινό, θα διαλέξουν τις καλύτερες και θα τις βραβεύσουν με διάφορα δώρα.

Δείτε τις FAQ για τους συμμετέχοντες των Photo Walks εδώ. Μπορείτε να βρείτε αν διοργανώνεται κάποια φωτογραφική βόλτα κοντά στην περιοχή που μένετε εδώ.

Στην Ελλάδα για φέτος και προς το παρόν έχει δηλωθεί μία φωτογραφική βόλτα (σε σχέση με τις 8 φωτογραφικές βόλτες του 2015), στη Θεσσαλονίκη, με αρχηγό βόλτας τον Στράτο Αγιάνογλου, η οποία θα ξεκινήσει από την παραλία της πόλης και τον Λευκό Πύργο.

Μπορείτε και εσείς να διοργανώσετε την δική σας Photo Walk, κάνοντας αίτηση στην σελίδα του WorldWide Photo Walk εδώ. Ζητούνται άτομα που να έχουν εμπειρία στην καθοδήγηση ομάδων, όπως Πρόεδροι φωτογραφικών λεσχών. Ο αρχηγός κάθε βόλτας θα κερδίσει μία ετήσια συνδρομή στο φωτογραφικό πρόγραμμα εκπαίδευσης KelbyOne Online Training (κανονικά κοστίζει 199 δολάρια) και θα επιλέξει την καλύτερη φωτογραφία που βγήκε κατά τη βόλτα.

Δείτε τις FAQ για τους διοργανωτές των PhotoWalks εδώ.

Μην χάνετε χρόνο λοιπόν. Οργανωθείτε και πάρτε μέρος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!