Δείτε τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός αετού!


Δείτε τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός αετού!

Νομίζατε ότι έχετε δει να τοποθετούνται videocameras στα πιο παράξενα σημεία και μέρη!?  Σας λέμε λοιπόν πως δεν τα έχετε δει όλα!  Ο κινηματογραφιστής John Downer τοποθέτησε μία μικροκάμερα, με ευρυγώνιο φακό και HD ανάλυση, στην πλάτη ενός αετού (και όχι μόνο! το ίδιο έχει κάνει και με άλλα πτηνά)!  Έτσι κατάφερε να πάρει πλάνα εικόνων για το πως τα τεράστια αυτά αρπακτικά βλέπουν τον κόσμο…Το project, Earthflight, προβάλλεται από την τηλεόραση του Discovery Channel και του BBC στην εκπομπή Winged Planet. Φωτογραφίες μπορείτε να απολαύσετε στον λογαριασμό του Downer στο Flickr!  Εμάς μας άφησε άφωνους το θέαμα!  Παρακολουθείστε το!
[myyoutubeplaylist DufkXcReGcw]
Και εδώ ένα video με Κόνδορα!
[myyoutubeplaylist m4mPPDoMSQI#!]
Με χήνες!
[myyoutubeplaylist G3v0KJvUbhU]
πηγή:www.petapixel.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

BBC flickr John Downer
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!