ΣΕΚΑΦ: Η κυβέρνηση πρέπει να λάβει υπόψη της την αγωνία των φωτογράφων για τα εμπορικά καταστημάτα τους

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αντιπροσώπων Φωτογραφικών Ειδών και συστημάτων Εικόνας (ΣΕΚΑΦ) εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το πρόγραμμα e-Λιανικό.
Ανακοινώθηκε τελικά η απόφαση της πρόσκλησης για το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα ΕΣΠΑ e-Λιανικό.
Και οποία έκπληξη συμπεριλαμβάνει μόνο τους ΚΑΔ 47.ΧΧ.ΧΧ.ΧΧ αφήνοντας εκτός την Φωτογραφική οικογένεια, τα φωτογραφικά καταστήματα τα οποία η υγειονομική κρίση και οι περιορισμοί στην κυκλοφορία, στην τέλεση μυστηρίων αλλά και στην λιανική πώληση έχει κυριολεκτικά χτυπήσει – σε μερικές περιπτώσεις ανεπανόρθωτα.
Το Φωτογραφικό κατάστημα είναι και αυτό ένα κατάστημα υπηρεσιών αλλά και Λιανικής Πώλησης με όλα τα έξοδα λειτουργίας και τρόπο λειτουργίας όπως και τα υπόλοιπα καταστήματα δεξιά και αριστερά του στον εμπορικό δρόμο.
Η Κυβέρνηση δείχνει να μην αφουγκράζεται την αγωνία των φωτογραφικών καταστημάτων για το αύριο της ύπαρξης τους ως εμπορικά καταστήματα.
Ο Σύνδεσμός μας αναμένει άμεσα μέτρα στήριξης τόσο των καταστημάτων και των φωτογράφων όσο και των εταιριών εισαγωγής και μεταπώλησης των φωτογραφικών προϊόντων που πλήττονται συστηματικά και σοβαρά από την υγειονομική κρίση και τους περιορισμούς στην καταναλωτική συμπεριφορά.
Κώστας Τάγκαλος
Πρόεδρος ΔΣ
Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.
To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.
Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε Instagram, YouTube και Facebook!
Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Πριν φύγετε δείτε
- Κυκλοφόρησε επίσημα το νέο drone DJI Mini 4 Pro!
- Save The Water: Έκθεση φωτογραφίας στην Αθήνα
- Momentary Lapse of Α Shutter: ‘Εκθεση Φωτογραφίας των Spontaneous Shooters στο Μοναστηράκι
- Ιn the Zone: Aτομική έκθεση του φωτογράφου Φάνη Λογοθέτη
- FAR EAST: Έκθεση Φωτογραφίας του Πολύβιου Ανεμογιάννη
- Πάρε μέρος στον διαγωνισμό φωτογραφίας της Tokina, για εικόνες που έχουν γίνει με χρήση φίλτρων!