Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΚΑΦ για το 2015


Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΚΑΦ για το 2015

Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Προς: ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ
Αθήνα 16 Μαΐου 2015

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2015
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας προσκαλούμε στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΚΑΦ που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “ΤΙΤΑΝΙΑ” επί της οδού Πανεπιστημίου 52 στην Αθήνα .
Η Πρόσκληση γίνεται αρχικά για την Τετάρτη 27 Μαΐου ε.ε. και ώρα 16.00 αλλά επειδή εκτιμάται ότι δεν θα υπάρχει απαρτία, ορίζεται από τώρα ως επαναληπτική η Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 στις 16.00 στον ίδιο ως άνω χώρο.

H Ημερήσια Διάταξη της Γενικής Συνέλευσης περιλαμβάνει τα εξής θέματα:
1. ΣΕΚΑΦ: Η άποψη σας μετράει.
2. Νέα ταυτότητα Συνδέσμου
3. Εξωστρέφεια-Επικοινωνία-Δράσεις
4. Κλαδική έκθεση του Μέλλοντος

Θεωρούμε την παρουσία ΟΛΩΝ των Μελών του ΣΕΚΑΦ απαραίτητη και παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για τον ΣΕΚΑΦ
Πρόεδρος Δ.Σ. Γεν. Γραμματέας
Γαβριήλ Νικολαΐδης Ανέστης Αποστολίδης

Σημείωση: Για τα μέλη που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητο τους, ο ΣΕΚΑΦ έχει εξασφαλίσει δωρεάν θέσεις στο κλειστό parking του ξενοδοχείου, με την προϋπόθεση να υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση μέχρι την Παρασκευή 29/05/15 ώστε να κρατηθούν οι ανάλογες θέσεις.

Επικοινωνία E-mail: sekaf.info@gmail.com • Τηλ.: 6944-415375 • 210-3616212 • 211-8003255

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

ΣΕΚΑΦ
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!