Η επόμενη Kλαδική Έκθεση για τη Φωτογραφία στην Ελλάδα θα γίνει από τη BE BEST


Η επόμενη Kλαδική Έκθεση για τη Φωτογραφία στην Ελλάδα θα γίνει από τη BE BEST

Την ανάθεση της επόμενης μεγάλη έκθεσης προϊόντων για το χώρο της Φωτογραφίας και της εικόνας ανάθεσε ο ΣΕΚΑΦ στην εταιρεία BE BEST.

Μέχρι σήμερα είχαμε τη Photovision που γινόταν κάθε δύο χρόνια και το Photonet Show που γινόταν στη Θεσσαλονίκη, αλλά η Γενική Συνέλευση του ΣΕΚΑΦ (Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών, Αντιπροσώπων & Εμπόρων Φωτογραφικών Ειδών & Συστημάτων Εικόνας), μέσω ψηφοφορίας, αποφάσισε την επόμενη μεγάλη Kλαδική Έκθεση που θα στηρίξει, να την διοργανώσει η εταιρεία BE BEST.

Η απόφαση πάρθηκε κατά τη Έκτακτη Γενική Συνέλευση ΣΕΚΑΦ που έγινε χτες, 14 Σεπτεμβρίου 2016.

Αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε πότε μέσα στο 2017 θα γίνει η μεγάλη Kλαδική Έκθεση και ποια θα είναι η μορφή της.

Έκτακτη Γενική Συνέλευση ΣΕΚΑΦ 14 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Σ.Ε.Κ.Α.Φ καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 στις 16:00 στο ξενοδοχείο Τιτάνια όπου θα ληφθεί συλλογικά η τελική απόφαση σχετικά με την Kλαδική Έκθεση του 2107 τόσο για τον χρόνο διοργάνωσης όσο και για την εταιρία που θα την διοργανώσει.

Πραγματοποιήθηκε χθες η έκτακτη Γενική Συνέλευση του συνδέσμου με κεντρικό θέμα την επιλογή διοργανωτή, χώρου και ημερομηνίας για την μεγάλη κλαδική έκθεση του 2017.

Η ατζέντα :
Καλωσόρισμα και εισαγωγή
Παρουσίαση Νέων Μελών του συνδέσμου
Περί της έκθεσης του 2017
Παρουσίαση προτάσεων
Ερωτήσεις για τις προσφορές
Ψηφοφορία επι των προσφορών
Γενική συζήτηση – θέματα προς επεξεργασία

60% των μελών του Συνδέσμου παρέστησαν στη συνεδρίαση.
93% εξ αυτών συμφώνησαν να λάβουν μέρος στην ψηφοφορία και ταυτόχρονα να δεσμευθούν ηθικά να σεβαστούν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και να μην συμμετάσχουν σε πιθανή άλλη παρεμφερή διοργάνωση το 2017.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας σε σχέση με τον διοργανωτή:
50% ΕΤΑΙΡΕΙΑ BE BEST
23% ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ PHOTONET
19% ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ
8% Λευκό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

ΣΕΚΑΦ

Πηγή:

ΣΕΚΑΦ
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!