Νέα φωτόμετρα από τη Sekonic για Elinchrom και Phottix συστήματα


Νέα φωτόμετρα από τη Sekonic για Elinchrom και Phottix συστήματα

Πρόκειται για τα Sekonic LiteMaster Pro L-478DR-U-EL (Elincchrom) και Sekonic LiteMaster Pro L-478DR-U-PX (Phottix), τα οποία συνδυάζονται ασύρματα με τις μονάδες που διαθέτουν τεχνολογίες Elincchrom Skyport και Phottix Strato αντίστοιχα.

Και τα δύο διαθέτουν την οθόνη αφής 2.7″ του Sekonic LiteMaster Pro L-478DR.

Το Sekonic LiteMaster Pro L-478DR-U-EL λειτουργεί με 3 μπαταρίες ΑΑ, ενώ το Sekonic LiteMaster Pro L-478DR-U-PX λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑ.

Η εμβέλεια της ασύρματης επικοινωνίας τους με τις μονάδες που διαθέτουν τεχνολογία Elincchrom Skyport και Phottix Strato φτάνει τα 30 μέτρα.

Η τιμή τους είναι στα 399 δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα για το Sekonic LiteMaster Pro L-478DR-U-EL εδώ και για το Sekonic LiteMaster Pro L-478DR-U-PX εδώ.

Sekonic LiteMaster Pro L-478DR

Sekonic LiteMaster Pro L-478DR-U-PX

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!