Selfie Facebook Contest 2014


Selfie Facebook Contest 2014

Για να πάρετε μέρος πρέπει να κάνετε Like στη σελίδα του διαγωνισμού και να ανεβάσετε τις selfie συμμετοχές σας. Μπορείτε ακόμα να ψηφίσετε τις εικόνες που σας αρέσουν. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των εικόνων που μπορείτε να ανεβάσετε, αρκεί να είναι διαφορετικές μεταξύ τους. Ο νικητής θα επιλεγεί από μια κριτική επιτροπή 5 ατόμων, ενώ τα Like που θα συγκεντρώσει κάθε συμμετοχή θα συνυπολογιστούν στην τελική απόφαση.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 31 Ιουλίου 2014 και το έπαθλο του νικητή είναι μια κάμερα GoPro αξίας 200 δολαρίων. Διαβάστε τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής και πάρτε μέρος εδώ.

Αυτό είναι το έπαθλο του νικητή:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Competitions Selfies
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!