Νέα action camera για ποδηλάτες από τη Shimano


Νέα action camera για ποδηλάτες από τη Shimano

Μία νέα action camera έκανε την εμφάνιση της, αυτή τη φορά από τη γνωστή στους ποδηλατικούς κύκλους εταιρεία Shimano.

Η Shimano Sport Camera (CM-1000) ζυγίζει μόλις 86 γραμμάρια (με μπαταρία και κάρτα μνήμης) και είναι αδιάβροχη μέχρι 2 ώρες στα 10 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού, ανθεκτική στη σκόνη και με δυνατότητα λειτουργίας από -10 μέχρι 40 βαθμούς Κελσίου.

Διαθέτει αισθητήρα back-illuminated CMOS, μεγέθους 1/3.8″ και ανάλυσης 16 megapixels και μπορεί να καταγράφει video 1920 x 1080 30fps, 18Mbps, σε φορμά MPEG-4 AVC/H.264 (MP4). Καταγράφει φωτογραφίες 3.1 megapixels και έχει φακό με μέγιστο διάφραγμα f/2 και μέγιστη γωνία λήψης 180 μοίρες. Έχει δυνατότητα για λήψεις εικόνων Time Lapse με χρόνους μέχρι 60 δευτερόλεπτα, λειτουργεί με μπαταρία λιθίου διάρκειας 2 ωρών και δέχεται κάρτες μνήμης microSD. Φυσικά έχει υποδοχή USB αλλά και ενσωματωμένο WiFi.
Το καινοτόμο είναι ότι η Shimano Sport Camera ενσωματώνει ασύρματη τεχνολογία ANT/ANT+, έτσι ώστε αν έχετε τον πομπό της Shimano D-Fly Di2 στο ποδήλατο σας, να μπορείτε να ενσωματώσετε λεπτομέρειες από την διαδρομή σας στο video.

Η Shimano Sport Camera αναμένεται να είναι διαθέσιμη τον Μάιο με τιμή στα 300 δολάρια.

Μπορείτε να δείτε video δείγματα της νέας action camera εδώ.

Shimano action camera

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Shimano
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!