Νέα ράγα Shootools Slider Pro σε 4 διαστάσεις


Νέα ράγα Shootools Slider Pro σε 4 διαστάσεις

Το Shootools Slider Pro διατίθεται σε 4 διαστάσεις:
– Shootools Slider Pro 60 εκατοστά = 650 ευρώ (800 ευρώ με το Φ.Π.Α.)
– Shootools Slider Pro 80 εκατοστά = 730 ευρώ (898 ευρώ με το Φ.Π.Α.)
– Shootools Slider Pro 100 εκατοστά = 850 ευρώ (1.045 ευρώ με το Φ.Π.Α.)
– Shootools Slider Pro 150 εκατοστά = 930 ευρώ (1.144 ευρώ με το Φ.Π.Α.)

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Στάμος ΑΕ ενημερώνει για την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική Αγορά της κορυφαίας ράγας Slider PRO της ιταλικής εταιρίας Shootools.

Το Slider Pro της Shootools είναι το κορυφαίο Slider της αγοράς. Απευθύνεται σε βιντεογράφους που χρειάζονται ένα αξιόπιστο φορητό Slider χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα κατασκευής και την ομαλότητα κύλισης. Το βαγόνι του είναι κατασκευασμένο σε μηχάνημα CNC και διαθέτει 8 υψηλής ακρίβειας ατσάλινα ρουλεμάν (ball bearings). Τα ροδάκια του βαγονιού είναι πορστατευμένα από χτυπήματα και κατασκευάζονται από ειδικό πλαστικό πολυμερές αεροπορικών προδιαγραφών που εγγυάται ασύγκριτα ομαλή και αθόρυβη κύλιση. Το βαγόνι διαθέτει σύστημα αλλαγής της αίσθησης της κύλισης σε βαρύτερη/ελαφρύτερη. Η προσθήκη μαγνητικών επαφών στις άκρες του βαγονιού και της ράγας αποτρέπει τον ανεπιθύμητο κραδασμό που συναντάτε από την πρόσκρουση όταν αυτό τερματίζει την κίνηση του. Τέλος, η ράγα κατασκευάζεται από άκαμπτο αλουμίνιο ώστε να μπορεί να υποστηρίξει φορτία μέχρι 50kgs χωρίς να λυγίζει.

Συνοδεύεται από εγγύηση εφ όρου ζωής και διατίθεται σε μήκη 60cm, 80cm, 100cm και 150cm.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!