Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM, έρχεται νέος αδιάβροχος υπερ-τηλεφακός


Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM, έρχεται νέος αδιάβροχος υπερ-τηλεφακός

Το δελτίο τύπου της ανακοίνωσης διέρρευσε σε πολωνική ιστοσελίδα.

Ο Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM είναι ένας αδιάβροχος φακός με οπτικό σταθεροποιητή. Αποτελείται από 24 οπτικά στοιχεία σε 16 groups, έχει διάφραγμα 9 λεπίδων και η ελάχιστη απόσταση εστίασης είναι τα 2.6 μέτρα. Έχει μήκος 29.02 εκατοστά και διάμετρο 12.1 εκατοστά και ζυγίζει 2.860 κιλά.

Είναι συμβατός με το Sigma USB Dock και ο χρήστης του μπορεί να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία αλλαγής mount της Sigma αν θελήσει κάποια στιγμή να αλλάξει το φωτογραφικό σύστημα που χρησιμοποιεί.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει για Canon, Nikon και Sigma και μαζί του θα ανακοινωθούν δύο τηλεμετατροπείς, ένας 1.4x και ένας 2.0x.

Αν ο νέος υπερ-τηλεφακός είναι τόσο καλός όσο οι τελευταίοι φακοί της ιαπωνικής εταιρείας, τότε πρόκειται για ένα ιδανικό φακό για sports και άγρια ζωή. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του από την Sigma το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

SigmaRumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!