Φήμες αναφέρουν την πιθανή τιμή του νέου Sigma 24-35mm F2 DG HSM Art


Φήμες αναφέρουν την πιθανή τιμή του νέου Sigma 24-35mm F2 DG HSM Art

Η Sigma προκάλεσε για ακόμα μία φορά σεισμό στον φωτογραφικό χώρο με το νέο της διαμάντι, τον Sigma 24-35mm F2 DG HSM Art, ο οποίος έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να γίνει best seller.

Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν και από την τιμή του. Η ιστοσελίδα Sigma-rumors αναφέρει ότι αξιόπιστη πηγή της την πληροφόρησε ότι ο νέος φακός της ιαπωνικής εταιρείας θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στην τιμή των 849 ευρώ.

Πως σας φαίνεται η τιμή του; Αν επιβεβαιωθεί θα τον αγοράζατε;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Sigma-Rumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Πολύ καλή τιμή αν είναι αλήθεια.Θα τον αγόραζα αν δεν ήμουν καλυμμένος από φακούς.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!